Oulun Musiikkijuhlat

KARITA MATTILA
Oulu Sinfonia
Jaakko Kuusisto, kapellimestari


Pe 23.3. klo 19
.00 Madetojan sali, Oulu.
Lähtö Raahen linja-autoasemalta klo 17.30
Liput 
62 € (norm.) / 56 € BCn jäsenet
Sisältää konserttilipun ja linja-autokuljetuksen.
Liput
Raahesalin lipunmyynti
Konserttimatkan liput ovat myynnissä  1.12.2017-31.1.2018


Oulun Musiikkijuhlat järjestetään 11.-24.3.2018. Festivaalin pääesiintyjänä on oopperatähti Karita Mattila, joka on ainutlaatuinen taiteilija ja yksi kysytyimmistä dramaattisista sopraanoista maailmassa. Hän on esiintynyt maailman suurimmilla oopperalavoilla ja festivaaleilla, kuten Metropolitan Opera, Bayerische Staatsoper, BBC Broms sekä The Edinburgh International Festival.

Oulun Musiikkijuhlilla Karita Mattila esiintyy Oulu Sinfonian solistina kahdessa konsertissa 22. ja 23. maaliskuuta. Konsertit johtaa festivaalin taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto. Ohjelmistossa kuullaan Mattilalle läheisiä oopperakirjallisuuden helmiä, kuten Laulu kuulle Antonín Dvořákin oopperasta Rusalka, sekä Morrò ma prima in grazia Giuseppe Verdin oopperasta Naamiohuvit.

Konsertissa kuullaan myös Jean Sibeliuksen rakastettuja yksinlauluja, kuten Flickan kom ifrån sin älsklings möte, ja ohjelma huipentuu operettikirjallisuuden helmiin. Karita Mattila on edellisen kerran vieraillut Oulu Sinfonian (ent. Oulun kaupunginorkesteri) solistina lähes 34 vuotta sitten Madetojan salin Vihkiäiskonsertissa 8.9.1983.