La 16.10.2021 klo 18 Raahesali
Liput: 28 / 23 / 22 €
ticket.raahe.fi ja Raahesalin lipunmyynti

Uusi Kipparikvartetti

Uusi Kipparikvartetti:
Sampo Haapaniemi, Jouni Bäckström, Petri Bäckström, Tuukka Haapaniemen tässä esiintymisessä korvaa Club For Fiven riveissäkin esiintynyt Joona Vallenius.

Kipparikvartetti tulee taas!
Kipparikvartetti oli 50-luvun Suomessa kulttuuri-instituutio, josta ei jäänyt paitsi yksikään kansalainen. Nelikko oli paikalla siellä missä tapahtui, Suomen ensimmäisestä tv-lähetyksestä Armi Kuuselan Miss Universum -juhliin. Lapsetkin saivat kvartetilta osansa; kukapa ei muistaisi Putte Possun nimipäiviä tai Mikki-Hiiren seikkailuja.

Nyt kaksi laulavaa veljesparia, Petri ja Jouni Bäckström sekä Sampo ja Tuukka Haapaniemi yhdistävät voimansa Uudeksi Kipparikvartetiksi. Nelikosta löytyy kymmenien vuosien kokemus niin klassisen kuin kevyen musiikin alalta mutta myös komedian tekemisestä, kuoron johtamisesta, sovittamisesta, säveltämisestä, näyttelemisestä ja tanssimisesta.

Uusi Kipparikvartetti esittää dramatisoidun konsertin, joka kertoo niin alkuperäisten kuin uusienkin ”kippareiden” elämänvaiheista. Esitys on esikuvansa veroinen elämys, joka hivelee niin musiikin ystävien korvia kuin nauruhermojakin. Joka on joskus nähnyt Fabulous Bäckström Brothersista, Kansallisoopperasta ja Club For Fivesta tuttujen laulajien virtuositeettia, osaa odottaa tältä show’lta paljon.

Esityksen on ohjannut musiikkiteatterin suomalainen uranuurtaja Reetta Ristimäki.