Tribute to Burt Bacharach

Ke 29.11.2023 klo 18 Raahesali

Teemu Takanen kapellimestari
Nina Mya
Tuomo Prättälä
UMO Helsinki Jazz Orchestra
Oulu Sinfonia

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Oulu Sinfonia jatkavat yhteistyötään ja yhdistävät rivinsä suureksi, yli 50-henkiseksi orkesteriksi. Tässä konsertissa nautitaan amerikkalaissäveltäjä Burt Bacharachin (1928–2023) kauneimmasta sävellystuotannosta kapellimestari Teemu Takasen johdolla. Takanen on sovittanut isolle viihdekokoonpanolle konsertillisen verran Bacharachin suosituimpia hittejä. Konsertin solisteina loistavat jazz- ja soul-laulajat Nina Mya ja Tuomo Prättälä.

Konsertissa kuullaan Bacharachin rakastetuimpia sävellyksiä, kuten The Look Of LoveWalk On ByRaindrops Keep Falling On My Head ja I Say A Little Prayer. Kaiken kaikkiaan Bacharach sävelsi yli 70 Yhdysvaltojen Top 40-listalle noussutta kappaletta, ja hänen tuotantoaan on kuultu myös elokuvissa, televisiosarjoissa ja musikaaleissa. Hänet palkittiin uransa aikana kuudella Grammy-palkinnoilla ja kolmella Oscarilla.

Kesto noin 2 h (sis. väliajan)
Liput: 32 € peruslippu, 27 € OP:n jäsenet (ei nettimyyntiä) 26 € Brahe Classican jäsenet (ei nettimyyntiä). Hinnat sisältävät palvelumaksun. Hinnat sisältävät palvelumaksun

UMO Helsinki Jazz Orchestra Kuva: Heikki Kynsijärvi
Tuomo Prättälä
Nina Mya