Historia

Brahe Classica aloitti toimintansa vuonna 1993. Taidemusiikin ystävät perustivat konserttisarjan, jonka tarkoitus oli ja on edelleen tuottaalaadukkaita, eri tyylilajeja edustavia konsertteja. Brahe Classica-sarja onkin tunnettu tyylilajissaan tinkimättömänä klassisen musiikin sarjana.

Yhdistyksen toimintaa ovat vuosittain tukeneet Raahen kulttuurilautakunta sekä Raahen seudun Osuuspankki ja myöhemmässä vaiheessa myös Pohjanmaan puhelinosuuskunta. Ilman kulttuuritoimen ja sponsoreiden apua, ei konserttisarja olisi ollut mahdollinen. Edelleen tänä päivänä toimimme yleishyödyllisenä, taidemusiikkisarjaa tuottavana yhdistyksenä. Toiminta on voittoa tuottamatonta, tinkimätöntä, taidemusiikkia tarjoava, klassisen musiikin ystävistä koostuva yhdistys. Konsertteja tukevat myös paikalliset yrittäjät mainoksilla sekä lipputuloilla. Lämmin kiitos kaikille tahoille, jotka olette tehneet mahdolliseksi Raahen seutukunnan asukkaille tämän konserttisarjan tarjoamisen.

Brahe Classican yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan korkeatasoisista sekä tunnelmantäyteisistä konserteista. Saat henkilökohtaista jäsenpostia, jossa on tietoa tulevista konserteista sekä edullisista jäsenhinnoista. Jäsenenä pääset myös Brahe Classican järjestämille vuosittaisille, suosituille konserttimatkoille. Jäsenyys on sinulle edullista vain 15€/ vuosi. Liittymällä joukkoomme, tuet myös taidemusiikin olemassaoloa tämän päivän yhteiskunnassa.

Tervetuloa hyvästä musiikista nauttivan yhdistyksen jäseneksi!
Toivottaa Brahe Classica-yhdistys