Jäsenet

Brahe Classican yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan korkeatasoisista sekä tunnelmantäyteisistä konserteista. Saat henkilökohtaista jäsenpostia, jossa on tietoa tulevista konserteista sekä edullisista jäsenhinnoista. Jäsenenä pääset myös Brahe Classican järjestämille vuosittaisille, suosituille konserttimatkoille. Jäsenyys on sinulle edullista vain 20€/ vuosi. Liittymällä joukkoomme, tuet myös taidemusiikin olemassaoloa tämän päivän yhteiskunnassa.

Tervetuloa hyvästä musiikista nauttivan yhdistyksen jäseneksi!
Toivottaa Brahe Classica-yhdistys

Yhdistyksen nimi on Brahe Classica ry ja kotipaikka Raahen kaupunki.

Tiliyhteys OP Raahe
IBAN: FI82 53810320039827
BIC: OKOYFIHH

TARKOITUS JA TOIMINTA
Yhdistyksen tarkoituksena on koota klassisen musiikin ystävät, harrastajat sekä taiteilijat edistämään klassisen musiikin tuntemista. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää korkeatasoisia konsertteja ja musiikkitapahtumia sekä konserttimatkoja jäsenilleen. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia, testamentteja sekä toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä.

JÄSENET
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö ja säätiö. Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla eroamisesta yhdistyksen kokouksessa. Jäseniltä perittävän liittymis- ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun, joka on 20€.

  Yhteystiedot

  Nimesi:

  Ikäsi:

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Postitoimipaikka:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Liesätietoja: